Organizarea

Evenimente private

flower-decor-2

Sala de party este situată in mansarda restaurantului nostru, cu intrare separată, cu o capacitate de 45 de persoane unde se pot organiza într-o ambianţă discretă: zile de naştere, întâlniri de familie, botezuri sau chiar si petreceri de burlaci-burlăciţe. Sala este dotată cu lumini de discotecă, lumini laser, aer condiţionat si toaletă proprie.

Organizăm la nivel înalt, orice eveniment până la 95 de persoane, în incinta restaurantului, fie acesta: nunţi, botezuri, zile de naştere,banchete sau chiar întîlniri aniversare.

Catering

Ne putem mândrii cu evenimente ca: bancheturi de 120-250 de persoane, aniversare de firma de 900 de persoane,sau chiar grillparty de 10.000 de persoane la Cluj Napoca. Astfel, dacă dumneavoastră doriţi sa savuraţi specialităţile noastre culinare, acasă, la serviciu, sau în orice alt loc, profitând de o deservire profesională, contactaţi-ne cu încredere!

Ai nevoie de cea mai bună petrecere

Sala de evenimente

Calitate

Restaurant

flower-decor-2

După reconstruirea totală a clădirii, am creat un Restaurant Nou, Elegant, cu Stil, constând din două închăperi: fumători şi nefumători,(dar multumită sistemului de aerisire nu se simte diferenţa).

Cele 10 ani de experientă in domeniu si profesionalismul bucătarilor noştri, meniul este unul dintre cele mai bogate si diversificate din oraş.

Gallery
20190505_153232
20190507_221847

A La Carte si Meniul Zilei

Calitate superioară

flower-decor-2

Timp de livrare:
între 20-60 de minute, iar in funcţie de aglomeraţie, ori condiţii meteorologice extreme, acesta poate creşte, motiv pentru care ne cerem scuze, anticipat.

Menu